Certificeringen & registraties

verified_user

Jabra One Authorized Partner

Eylo B.V. is een bij Jabra geregistreerd partner. De headsets van Jabra zijn geïntegreerd met de Eylo App voor PC en Mobiel, dit maakt het mogelijk om in alle vrijheid te kunnen bellen.

verified_user

Snom Silver Partner

Ons platform is gecertificeerd door Snom. Dit betekend dat toestellen van Snom probleemloos koppelen met de techniek die wij op ons platform gebruiken.

verified_user

Yealink Technology Partner

Ons platform is gecertificeerd door Yealink. Dit betekend dat toestellen van Yealink probleemloos koppelen met de techniek die wij op ons platform gebruiken.

verified_user

Autoriteit Consument & Markt

Wij zijn een bij de ACM aangesloten organisatie. Daarmee is duidelijk dat wij volgens de telecommunicatie-wet bepaalde rechten en plichten hebben.

Wordt partner

Breid je portfolio uit en word lid van het Eylo-partnerprogramma Eenvoudig, transparant en winstgevend! Het Eylo-platform wordt verkocht via door ons gecertificeerde VAR's en MSP's. Zo investeren wij om onze positie als een van de snelst groeiende Unified Communications-softwareleveranciers op de markt te worden en te blijven. Door een eenvoudige en flexibele oplossing te bieden, kunnen onze kanaalpartners hun klanten tevredenstellen en tegelijkertijd de kosten en complexiteit van andere systemen wegnemen.

Ons kantoor is ons tweede thuis

Hier zijn enkele foto's van ons kantoor. Volledig uitgerust met alles wat we nodig hebben
om de klus te klaren.

Raised Image
Raised Image
Raised Image
Raised Image
Raised Image

Wil je bij ons werken?

Wil je meebouwen aan de meeste complete voip centrale? Vul dan snel onderstaand formulier in en meld je bij ons aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.