Veiligheid voorop, preventief, reactief én proactief

Cybersecurity is een onderwerp waar niemand meer omheen kan. Of je nu ZZP-er of MKB-er bent, iedereen krijgt ermee te maken. Vaak is het een ondergeschoven kindje en is het belang ervan pas achteraf zichtbaar. Ons cybersecurity team denkt met je mee op elk vlak en brengt alle mogelijke risico's in kaart.
Alles wat je nodig hebt om veilig online te zijn en te werken

Samen helpen wij je om je cybersecurity op orde te krijgen. Waar kunnen wij jou mee helpen?Hoe gaan wij te werk?

1

Kennismaking

We kijken eerst wie je bent, wat je doet, wat je eisen zijn en welke behoeften je hebt alvorens we je een offerte gaan toesturen. Daarmee houden we rekening met je vereisten, je budget en eventuele extra opties.
2

Offerte

Op basis van alle informatie die we hebben, maken we voor jou een offerte, waarin we naast een primaire ook een eventueel alternatief aanbieden. Zo kun je zelf de keus maken op basis van bijvoorbeeld je budget.
3

Plannen

Als je daarna akkoord gaat met de offerte maken we samen met jou een planning. Of het nu gaat om een training, een assessment of een audit, we zorgen dat we er op tijd zijn.
4

Oplevering

Op de afgesproken datum zorgen wij dat we aanwezig zijn of dat we ons werk opleveren. Ook daarna is ons team en servicedesk bereikbaar voor vragen of om je nog te begeleiden.


Hoe kunnen wij jou helpen om je beveiliging te verbeteren?

Stel je vraag per mail, telefonisch of vraag direct een kennismaking aan

LOGIN