Optimaal samenwerken en communiceren in de cloud

Hybride werken is het nieuwe normaal. Soms werk je thuis, soms op kantoor en af en toe ben je onderweg. Daarmee moet je als bedrijf klaar staan om dit voor jezelf en je collega's mogelijk te maken. Samenwerken in de cloud is niet langer een luxe, het is het nieuwe normaal. Wij worden gelukkig als jij op de meest optimale manier kan samenwerken en communiceren en helpen je dan ook graag bij het uitwerken van een plan, het inrichten van Office 365, het in orde maken van de werkplekken en het trainen en ondersteunen van je medewerkers.
Samenwerken met Microsoft 365

Met de Microsoft 365 oplossing van Microsoft krijg je als bedrijf de mogelijkheid om van alle tools gebruik te maken om zo optimaal mogelijk te communiceren en samen te werken. Verstuur mailtjes met Exchange, sla je bestanden op in je OneDrive, werk samen aan Word documenten of chat met elkaar in Teams. Daarnaast beschik je altijd over de laatste versie van de Office programma's en worden al je bestanden veilig opgeslagen.
Teams, je virtuele werkplek

Samenwerken met je collega's zonder dat je fysiek bij elkaar op kantoor zit kan geheel met de Teams oplossing van Microsoft 365. Zie het als je virtuele kantoor. In Teams kun je in 'kanalen' samenwerken en communiceren met collega's, een-op-een chatten en video-bellen met collega's en zelfs je documenten beheren. Zo heb je direct contact met je collega's en hoef je niet meer te mailen of naar een fysiek bureau toe te lopen.
Waarom Microsoft 365 via Eylo?

LOGIN