Eylo Mobiel

Wat is Vast Mobiel?

Vast Mobiel Integratie biedt MKB organisaties de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. Een voordeel van Vast Mobiel Integratie is dat je onder één nummer bereikbaar bent op zowel je vaste als mobiele toestel. Deze vorm van integratie zorgt ervoor dat je mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de VoIP telefooncentrale. Hierdoor beschik je op je mobiele telefoon over dezelfde functionaliteiten als op je vaste toestel. Denk bijvoorbeeld aan: In gespreksindicatie, conference call, verkorte kiesnummers, gespreksopname, CRM / ERP integratie en meer. Daarnaast bel je met je collega’s zowel vast als mobiel helemaal gratis!

De voordelen van Vast Mobiel

 • Betere bereikbaarheid
  Op je vaste en mobiele telefoon altijd en overal bereikbaar onder één telefoonnummer
 • Efficiënter werken
  Vast Mobiel integratie werkt op elke telefoon, zonder dat je gebruik hoeft te maken van een applicatie. Je mobiele telefoon beschikt over dezelfde functionaliteiten als een vast toestel. Hierdoor zijn je medewerkers in staat sneller en efficiënter zaken te doen.
 • Lagere telefoniekosten
  Met Vast Mobiel integratie bel je zowel vast als mobiel gratis onderling met je collega's.
 • Eén contract & één factuur
  Je vaste en mobiele telefonie valt nu onder één abonnement, waardoor je nog maar één factuur ontvangt. Het is hierdoor een stuk eenvoudiger om het belgedrag van je organisatie te analyseren en grip te houden op je telefoniekosten.
 • Meer inzicht
  Met vast mobiel integratie heb je ook inzicht in de gesprekken die mobiel plaatsvinden en daarmee nog een duidelijker beeld of die ene klant daadwerkelijk gebeld is.