Onze historie en roadmap

We kijken graag terug naar het moment waar het allemaal begon, toch kijken we ook graag vooruit. Deze roadmap geeft een beeld van onze historie en onze plannen voor de toekomst.

Exact Live 2018

Oktober 2018

Het grootste business software event voor ondernemers en finance professionals. Met als thema "Numbers" kunnen wij niet wegblijven. Wij lopen rond op Exact Live 2018, benieuwd wie we zijn? Zoek ons op.

Let'Z Call

Oktober 2018

Let'Z Call is één van de nieuwste producten van Eylo, hiermee kan je telefonisch vergaderen. Deelnemers bellen naar een nummer, voeren hun code in en nemen eenvoudig deel aan de telefonische vergadering.

Een geslaagd beta programma afgerond

September 2018

In de afgelopen maanden hebben zich bij ons diverse bedrijven aangemeld voor het Beta programma en hebben hier naar tevredenheid gebruik van gemaakt. Hoewel sommige klanten een wat langere aanloop nodig hadden en zijn ze toch ook tevreden gebruikers geworden. Binnenkort zijn de klant-cases te lezen op onze website.

Let'Z Meet

Augustus 2018

Een essentieel en belangrijk onderdeel van ons platform zal Let'Z Meet worden. Het zegt het eigenlijk al, hiermee kan je vergaderen. Alleen vergaderen? Nee, nog heel veel meer. Maar dat blijft nog even een verrassing.

Uitbreiding integraties

Juli 2018

Om onze gebruikers nog makkelijker en efficiēnter te laten werken met Eylo en hun CRM pakketten breiden wij ons pakket verder uit met nieuwe koppelingen. Natuurlijk werken wij ook bestaande koppeling bij, hiervan zullen we op basis van vraag en aanbod kijken naar de mogelijkheden meer met de koppelingen te kunnen doen.

Eylo live voor beta!

Mei 2018

Vanaf 1 mei verwachten we ons platform te kunnen lanceren en kunnen de eerste klanten zich aanmelden.

Een kantoorpand

Januari 2018

Om ons product te kunnen realiseren hadden we een paar dingen nodig. Hostingplatform, check. Apparatuur, check, werkplek voor onszelf, check, werkplek voor toekomstige medewerkers, fail. Na de gebruikelijke zoekacties op funda business, vonden we onze thuishaven in Leidschendam. Samen met onze zuster onderneming Eye Logic, verbouwden en verhuisden we naar deze prachtige lokatie.

Eylo B.V. is opgericht

November 2017

Zoals voor vele startups en bedrijven brachten wij een bezoekje aan de Kamer van Koophandel en daarna de notaris. Eylo B.V. is vastgelegd en we kunnen onze plannen gaan realiseren.

Eylo op de tekentafel

Oktober 2017

Eylo is ontstaan uit ervaringen van onszelf en klanten, complex in gebruik, weinig koppelingsmogelijkheden en veelal duur. Wij wisten dat we hier iets mee moesten doen en besloten om Eylo op te richten. Er moest een platform komen wat VoIP echt anno nu maakt. Geen ingewikkelde implementaties en zeker geen omslachtige gebruikersinterface, kortom een compleet pakket voor een vaste prijs.