Zwembaden

Betere veiligheid, door betere bereikbaarheid

Wat wij bij een bezoekje aan een zwembad vaak niet zien is bijvoorbeeld de technische ruimte. Hier wordt van alles verzorgd zoals de zwemwater temperatuur en kwaliteit voor ons als bezoeker.

Wij van Eylo zorgen dat medewerkers die werkzaamheden in die technische ruimten uitvoeren goed bereikbaar zijn. Zo dat zij externe monteurs kunnen benaderen, maar nog veel belangrijker hulpdiensten kunnen inschakelen bij een ongeval.

Wij doen dit door het uitvoeren van een metingen alvorens wij de hardware t.b.v. de telefonie adviseren of gaan plaatsen. Ook zorgen wij dat de apparatuur in beschermende behuizing wordt geplaatst die bestand is tegen de hoge luchtvochtigheid en chemische dampen in een zwembad.

Horeca

Ook als het even druk is.

In drukkere ruimte, bijvoorbeeld kleinere restaurants is het soms moeilijk om je beller te verstaan. Bij Eylo kunnen we je helpen bij de aanschaf van de juiste apparatuur, zoals toestellen of headsets.

Zo ben je in drukkere tijden beter te verstaan en staat dat toch een stukje beter dan de verkeerde naam of het verkeerde aantal bij je reservering. Laat staan dat je hard tegen je beller moet praten om verstaanbaar te zijn.

Werk je liever met draadloze toestellen? Zoveel keuze, wat zou je kiezen? Eentje met een goede standby tijd en spreektijd of een spatwaterdicht toestel? Wij adviseren je bij het maken van de juiste keuze.

Kantoor

Omdat je soms even van je plek wilt.

Ook op kantoor zit je niet altijd aan je bureau en sta je bijvoorbeeld graag even bij de koffie automaat te flirten met je collega. Wat natuurlijk niet altijd even gepast is, maar wie zijn wij om daarover te oordelen.

Wij nemen alleen de frustratie van je collega weg die al 3x gebeld heeft en ook die van je directe collega's, omdat je toestel maar blijft rinkelen. We doen dit met de Eylo App of door je een draadloos toestel mee te geven, zo ben je ook bereikbaar als je even van niet op je plek.

Eylo werkt bijvoorbeeld naadloos samen met de Gigaset Pro, waardoor je door het hele kantoor rond kan lopen zonder dat je gesprek wegvalt en je terug moet bellen zodra je weer bij een zender bent.

Handel

Van A naar Bereikbaarheid

Van loods naar distributiecentrum tot aan de winkel. In distributiecentrums en grote winkels, zoals supermarkten of groothandels is het soms moeilijk overal goed bereik te hebben.

Bij Eylo kunnen we je hier van A tot Z in begeleiden. Zo kan je vanaf kantoor je magazijnchef even kan spreken, ook al is hij net even met de heftruck een pallet aan het wegzetten.

In supermarkten leggen medewerkers heel wat kilometers op een dag af. Met een goed dekkend draadloos telefonie netwerk en de juiste toestellen kun je toch weer een paar millimeter van je goede schoenzolen sparen, als je even je collega aan de andere kant van de winkel belt.