Hi! Waar kunnen wij je mee helpen?

Welkom bij het ondersteuningscentrum van Eylo, waar je informatie kan vinden om je te helpen aan de slag te gaan met Eylo, hulp bij een probleem te krijgen of vertrouwd te raken met onze producten.

Ik heb een vraag over mijn abonnement

1Kan ik mijn abonnement aanpassen?
Uiteraard kun je je abonnement op ieder gewenst moment aanpassen. Aanpassen doe jezelf via het dashboard of neem contact met ons op, dan passen wij dit voor je aan. Up- of downgrade jij je abonnement gedurende een lopende periode, dan worden de kosten pro-rato in rekening gebracht. Je factuur kan bij een upgrade dus duurder uitvallen dan verwacht.
2Wat moet ik doen als ik ga verhuizen?
Heb je al een nieuw adres? Zorg dan dat je deze tijdig aanlevert aan onze administratie zodat de facturen juist geaddresseerd worden. Heb je internet van Eylo? Neem dan contact op om te kijken of je internetverbinding beschikbaar is op je nieuwe adres.
3Hoe kan ik mijn abonnement of diensten opzeggen?

Ik heb een vraag over mijn factuur

1Waar vind ik mijn facturen?
Je kunt je facturen vinden op het dashboard of in je mailbox. We sturen elke maand de facturen naar het door jou opgegeven emailadres. Facturen niet ontvangen? Controleer je emailadres in het dashboard en pas het indien nodig aan. Je mag dit ook telefonisch wijzigen, neem hiervoor even contact met ons op. Wij controleren dan je emailadres en passen het indien nodig aan.
2Wanneer worden facturen geïncasseerd van mijn rekening?
We schrijven elke maand tussen de 10e en de 15e het geld van je rekening af. Zodra de incasso wordt ingeboekt ontvang je automatisch een aankondiging van je bank.
3De incasso van mijn rekening is mislukt, wat nu?
Het kan wel eens voorkomen dat de incasso mislukt. Om de volgende automatische incasso goed te laten verlopen is het belangrijk dat er voldoende saldo is en het rekeningnummer juist is. Geef wijzigingen dan ook altijd zo snel mogelijk aan ons door. Voor de mislukte incasso ontvang je een herinnering. Maak de openstaande bedragen zelf over naar NL97ABNA0254056946 ten name van Eylo BV te Leidschendam onder vermelding van het factuurnummer. Heb je de factuur op een andere manier betaald? Dan hoef je niets te doen. We verwerken jouw betaling zo snel mogelijk.
4Ik heb een betalingsachterstand, wat nu?
Het kan wel eens voorkomen dat je een rekening niet op tijd hebt betaald. Maak de openstaande facturen dan zelf naar ons over of betaal deze via iDeal. De betaallink vind je op het dashboard en in de herinneringsemail. Heb je de factuur op een andere manier betaald? Dan hoef je niets te doen. We verwerken jouw betaling zo snel mogelijk. Maar bij een langdurige betalingsachterstand, loop je wel het risico dat je wordt afgesloten.
5Ik wil via automatische incasso betalen. Hoe regel ik dat?
Wil je betalen via automatische incasso? Je regelt het eenvoudig in het Dashboard. Of per post of email via een schriftelijke machtiging.

Ik heb een vraag over mijn internet

1Hoelang duurt het voordat mijn internetverbinding actief is?
Gemiddeld duurt het 1 à 2 weken voordat je internetverbinding wordt opgeleverd. Heb je een glasvezel verbinding aangevraagd, dan kan de oplevertijd oplopen tot 14 weken (in verband met vergunningsaanvragen, graafwerkzaamheden etc.)
2Wat voor modem leveren jullie standaard bij het internet?
Standaard leveren wij bij elke internetverbinding een Fritzbox. Je krijgt deze Fritzbox van ons in bruikleen en zul je aan het einde van je overeenkomst moeten teruggesturen. Maak je gebruik van Unifi apparatuur van Ubiquiti? Specifiek de Unifi Security Gateway Pro, dan kunnen we je ook een SPF-modem leveren, deze sluit je aan op de SPF-poort van je USG-Pro. Zo heb je een directe VDSL-aansluiting in je router.
3Zitten er beperkingen op internet van Eylo?
Nee, er zitten geen beperkingen op het internet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je over een datalimiet heen gaat.
4Ik haal de aanbevolen snelheid niet, wat moet ik doen?
Dit kan diverse oorzaken hebben. Allereerst is het goed om de internet snelheid rechtstreeks vanaf het modem te testen, via een bekabelde verbinding. Haal je dan ook je snelheid niet, dan zullen we een onderzoek moeten starten naar de oorzaak. Neem even contact op met een van onze medewerkers van de servicedesk, we helpen graag met het zoeken naar een oplossing.
5Krijg ik een vast ip-adres bij een internet aansluiting?
Ja, je krijgt per aansluiting 1 vast ip-adres. Je kunt zelf bepalen welke poorten je eventueel voor de buitenwereld open zet en hoeft je geen zorgen te maken dat na een herstart het ip-adres gewijzigd is. Heb je meer ip-adressen nodig? Dan kun je deze meebestellen bij het bestellen van je internet, ook achteraf is het geen probleem een extra ip-blok te bestellen.

Ik heb problemen met mijn telefonie

1Mijn telefoons gaan niet over, wat nu?
Controleer of het toestel verbonden is met het internet. Ben je net klant geworden? Controleer dan of je een belplan hebt ingesteld. Werkt het daarna nog niet? Neem dan contact op, dan kijken we graag met je mee.
2Ik kan geen uitgaand gesprek voeren, wat nu?
Controleer of het toestel verbonden is met het internet. Controleer daarnaast of je de juiste instellingen in de firewall hebt overgenomen. Werkt het daarna nog niet? Neem dan contact met ons op.
3Het geluid is slecht, wat kan ik doen?
Slecht geluid kan diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak voor slecht geluid is een langzame of overbelaste internetverbinding. Je hoort het geluid dan in stukjes of sommige delen van het gesprek vallen weg. Het kan ook zijn dat er een codec instelling op je toestel niet juist is, neem daarvoor contact met ons op. Wij kijken dan graag met je mee.
LOGIN