Zakelijk glasvezel internet

Nog sneller zakelijk internet

Internet via glasvezel is één van de meest aanbevolen aansluitingen. Naast de hoge snelheden die je kunt halen, is het nog betrouwbaarder dan de andere connectiviteit-oplossingen. Eylo Internet via Glasvezel is op veel locaties leverbaar met snelheden tot 5 Gbps.


Voordelen van Eylo internet


Eylo internet in jouw branche


Glasvezel in het buitenland

Heb je een kantoor of huis in het buitenland? Geen probleem, dankzij de partnerships met diverse aanbieders in Europa kunnen wij je vaak voorzien van een internet verbinding, zelfs in het buitenland. Enkele landen waar we kunnen leveren:

  • Belgie
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Zwitserland
  • Spanje
  • Italie

Waar kunnen wij je nog meer mee helpen?

Goede communicatie is cruciaal voor je bedrijf. Een stabiele internet verbinding is daar een van de basis elementen van, naast ook bijvoorbeeld telefonie, email en bijvoorbeeld audio en video-conferencing.

Zakelijke telefonie

Al je bedrijfscommunicatie in de cloud, zelfs je telefonie. Gewoon omdat je bereikbaar wilt zijn, maar ook de flexibiliteit wilt hebben om te groeien of te krimpen.

Mobiele telefonie

Ook onderweg wil je bereikbaar zijn, zelfs als je in het buitenland zit. Dankzij onze partnerships met Vodafone, T-Mobile en KPN kunnen wij je voorzien van een abonnement die volledige past bij je behoefte en verbruik gedrag.

Online conferencing

Werk samen met je collega's, discussier en deel je scherm, zonder dat je bij elkaar hoeft te zitten. Het Eylo VC platform biedt je naast video conferencing ook de mogelijkheid om telefonisch te kunnen vergaderen.

Office 365

Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan om geen email adres te hebben. Met Office 365 via Eylo helpen we je volledig te voorzien in alles wat je nodig hebt om online te kunnen communiceren met je klanten.
LOGIN