Veilig, stabiel en snel zakelijk internet

Voor veel ondernemingen is een snelle en stabiele internet verbinding tegenwoordig niet meer weg te denken. Om je te kunnen voorzien van een juiste verbinding hebben we meer nodig dan alleen je bedrijfsnaam. Of je nu een voorkeur hebt voor glasvezel, DSL of 4G, wij kijken samen welke behoefte jouw bedrijf, wat er mogelijk is en voegen eventueel extra redundantie toe.
Internet op basis van jouw behoeften

Samen met jouw bepalen we wat er nodig is om bij jou de beste verbinding te kunnen leveren. Wat voor verbinding zoek jij?

Internet op kantoor

Om je je dagelijkse werkzaamheden als zzp'er of mkb'er uit te voeren heb je soms al voldoende aan een simpele internet verbinding met niet al te veel bandbreedte. Daarmee kan een DSL verbinding de meest voor de hand liggende keuze zijn. Maar heb je toch meer nodig, dan is een business fiber toch wellicht een betere keus.

Backup verbinding

Handig voor als je primaire internetverbinding wegvalt en je toch bereikbaar wilt blijven. In de meeste gevallen heb je dan al voldoende aan een DSL verbinding.

Verbinding tussen vestigingen

Als organisatie van een keten is het handig om veilig onderling met elkaar verbonden te zijn. Dankzij ons netwerk kunnen wij speciale VPN regio's maken zodat alle vestigingen verbonden zijn met elkaar, direct op je internetaansluiting.

Onderweg via 5G

Reis je veel? Of ben je veel onderweg? Dan is online bereikbaar zijn vaak alleen goed mogelijk middels een mobiele verbinding. Koppel je computer rechtstreeks aan het mobiele netwerk van een van onze mobiele partners om snel online bereikbaar te zijn.


Wat voor soort verbinding kies jij?

Glasvezel

 • Verbinding mogelijk tot 5 Gbit/s
 • Snel, stabiel en betrouwbaar
 • Gelijke up- en download snelheid

DSL

 • Verbinding mogelijk tot 200 Mbit/s
 • Snel leverbaar
 • Eigen modem keuze

4G

 • Verbinding mogelijk tot 150 Mbit/s
 • Snel leverbaar
 • Overal met 4G dekking te gebruiken

Straalverbinding

 • Verbinding mogelijk tot 1 Gbit/s
 • Stabiel en niet gedeeld
 • Internet mogelijk op veel plekken

Hoe gaan wij te werk?

1

Kennismaking

We kijken eerst wie je bent, wat je doet, wat je eisen zijn en welke behoeften je hebt alvorens we je een offerte gaan toesturen. Daarmee houden we rekening met het soort verbinding, je budget en eventuele extra opties.
2

Offerte

Op basis van alle informatie die we hebben, maken we voor jou een offerte, waarin we naast een primaire ook een eventueel alternatief aanbieden. Zo kun je zelf de keus maken op basis van bijvoorbeeld je budget.
3

Plannen

Als je daarna akkoord gaat met de offerte maken we samen met jou een planning. Daarmee houden we de streefdatum aan en kiezen we een moment van omzetten of aansluiten zodat je bedrijf er een minimale impact van heeft.
4

Oplevering

Op de afgesproken datum activeren wij de verbinding en zorgen we dat je helemaal up-and-running bent. Ook na de oplevering zal onze servicedesk 24/7 paraat staan om ervoor te zorgen dat jij een blije klant wordt, bent en blijft.

Hoe kunnen wij jou helpen aan de beste internet verbinding?

Stel je vraag per mail, telefonisch of vraag direct een kennismaking aan

LOGIN